Lucrare de disertatie

Lucrare de disertatie

de către Adina Diaconu-
Număr de răspunsuri: 1

Buna seara,

Am incercat sa urmez pasii pentru urcarea lucrarii de disertatie utilizand aceasta platforma. Nu este posibila inregistrarea lucrarii de disertatie conform ghidului. Sectiunea nu se gaseste in al doilea semestru al anului II. Sau nu am gasit-o eu.

A reusit cineva sa foloseasca platforma?


Adina Turcu (Diaconu)


Ca răspuns la Adina Diaconu

Re: Lucrare de disertatie

de către Gabriel Bizoi-

Parcurgeți următoarea cale:

Pagina mea ( sau Dashboard) / ▶︎ Courses / ▶︎ 2015-2016 / ▶︎ Facultatea de Fizică / ▶︎ Studii universitare de masterat / ▶︎ Smart nano-microsystems for environmental and nano-microtechnologies / ▶︎ ZI / ▶︎ Anul 2 / ▶︎ Semestrul 2 / ▶︎ Verificare-Prezentare lucrari dizertaţie (Smart nano-microsystems for environmental and nano-microtechnologies) 

În cadrul secțiunii (marcate cu Bold) găsiți o listă cu profesorii coordonatori. Dacă profesorul coordonator nu se află în listă, vă rog să ne comunicați.

Succes!

P.S.: pentru a putea parcurge această cale, mergeți pe pagina principală (prima care apare la logare) și, pe mijloc, sub calendar, aveți o listă a cursurilor la care sunteți înscrisă ca studentă. La sfârșitul listei este un link: Toate cursurile. Click pe Toate cursurile, alegeți apoi 2015-2016 etc.