Intrebarii generale de site.

Intrebarii generale de site.

de către Catalin Lungu-
Număr de răspunsuri: 0

Buna ziua


           Am urmat toți pași conform ghidului al UVT - FD, ghidul al platformei, documentul a fost urcat în word, după care primesc rezultatul cu diferite site.

        

        1. Întrebarea mea ca și student/masterand este ca în urma rezultatului venit de pe platforma este un procentaj de plagiere de 22%, platforma îmi arata ca plagiat texte de lege, ordonanțe, hotărâri ale guvernului, ce facem în acest caz?  Aștept un răspuns.

         2. Ce facem în cazul situ-lor indicate de platformă a find sursa de informare, dar anumite situri sunt suspendate sau blocate sau nu au existat? ce facem în acest caz? Coordonatorul științific al lucrării de dizertație i s-a adus la cunoștință despre aceste situri de care platforma mi le-ar indica ca și cum a-și fi luat acel text, dar eu nu am cunoaștere despre acest site! Aștept un răspuns.

          3. Am respectat instrucțiunile conform ambelor ghiduri cu privire la ghilimelele, dar introducând  ghilimelele și totodată sursa bibliografică, dar urcând încă odată lucrarea pe platformă pentru a fi verificată, primesc răspunsul cu alte site la același paragraf. Ce facem în acest caz? Aștept răspuns.

           4.Conform textului din GHID al FD, Este obligatorie surselor în formatul ,,ENDNOTE'' pentru toate referințele bibliografice. Această modalitate de înserare a notelor bibliografice asigură optimizarea raportului de similaritate, permițând cadrului didactic coordonator să le excludă din analiza programului ,,Turnitin''. Introducând textul și dând notă bibliografică înserând în ,,ENDNOTE''. Ce facem în acest caz cu notele trimise la finalul lucrării în,,ENDNOTE'', unde să introducem nota bibliografică, la fiecare pagină sau la finalul lucrării? Aștept un răspuns.

            5. Mă axez pe siturile dubioase, blocate, suspendate, neexistând. Ce facem în acest caz?Aștept un răspuns.

            6. Nu mi se permite de a urca lucrarea cu rezultatul de pe platformă să vi-o atașez ca dovadă că primesc rezultatul cu diferite site ciudate, blocate, suspendate, neexistând. 


    Cu deosebită considerație.

Cătălin Daniel LUNGU

Contact tel.0741788094