Încărcarea lucrări de disertatie- verificare anti-plagiat

Încărcarea lucrări de disertatie- verificare anti-plagiat

de către Patricia Mercea-
Număr de răspunsuri: 1

Buna ziua,


Am incercat de foarte multe ori sa incarc documentul in word pentru verificare anti-plagiat insa eu nu primesc niciun raport, imi apare la similaritate in asteptare, chiar daca am stat mai mult de 10 minute.

Mentionez ca lucrarea a fost incarcata la:

Va rog sa imi sugerati cum sa procedez in acest caz.


Multumesc!

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.


Ca răspuns la Patricia Mercea

Re: Încărcarea lucrări de disertatie- verificare anti-plagiat

de către Gabriel Bizoi-

Bună ziua!

Ați procedat corect încărcând lucrarea în ambele zone:

  • Încărcare lucrare pe parcurs (este util în vederea primirii de feed-back din partea cadrului didactic coordonator); observație: pentru a putea încărca din nou în această zonă, draftul NU trebuie să fie trimis spre notare (acum v-am oferit posibilitatea să încarcați din nou în această zonă dacă doriți);
  • Încărcare lucrări - verificare anti-plagiat: puteți încărca lucrarea de mai multe ori, astfel încât să puteți redacta o formă finală cu un procent cât mai mic de similaritate;

Foarte important: Turnitin, integrat și pe platforma de e-learning a UVT, este un soft utilizat la nivel internațional în SUA, Canada, India și în alte țări din Asia, în Marea Britanie, în alte țări din Europa, în țări din Africa și Orientul Mijlociu, în Australia și Noua Zeelandă, în țări din America Latină. Raportul de similaritate se generează în ordinea trimiterilor lucrărilor către Turnitin (la nivel mondial). Din această cauză, este posibil să așteptați câteva ore, o zi, maxim 48 de ore până la geerarea raportului de similaritate.

Recomandăm ca versiunea finală să fie încărcată cu cel puțin 48 de ore înainte de termenul limtă de depunere al lucrărilor la secretariatul FEAA, astfel încât să fie generat în timp util raportul de similaritate.

Succes!